Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens frukt og skjær i biter. Legg lagvis i skål eller i porsjonsglass.

    Bland sukker, saft av sitron og balsamicoeddik og smak til. Bland laken med frukten ved servering.

    Server fruktsalaten f.eks. med pisket krem eller vaniljekesam. Pynt med sitronmelisse og jordbær.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk frisk ananas
  • 2 stk appelsin
  • 4 stk klementin
  • 1 stk mango
  • 6 stk jordbær
  • 1 dl pistasjenøtter
  • 4 blad frisk sitronmelisse
  • Lake:
  • saften av 1 stk sitron
  • 2 ss sukker
  • 2 ss hvit balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  • Rens frukt og skjær i biter. Legg lagvis i skål eller i porsjonsglass.

    Bland sukker, saft av sitron og balsamicoeddik og smak til. Bland laken med frukten ved servering.

    Server fruktsalaten f.eks. med pisket krem eller vaniljekesam. Pynt med sitronmelisse og jordbær.