Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Fjern kjernehusene i eplene og i pæren og skjær dem i små terninger.

    Skrell banan, appelsin og kiwi og skjær i små terninger. Jordbær deles i fire.

    Hakk valnøttkjernene.

    Bland frukt og nøtter i en serveringsbolle.

    Server fruktsalaten med litt vaniljekesam.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk eple
  • 1 stk pære
  • 1 stk appelsin
  • 1 stk banan
  • 2 stk kiwi
  • 6 stk jordbær
  • 1 dl hakkede valnøttkjerner
  • 2 ss kesam vanilje mager

Fremgangsmåte

  • Fjern kjernehusene i eplene og i pæren og skjær dem i små terninger.

    Skrell banan, appelsin og kiwi og skjær i små terninger. Jordbær deles i fire.

    Hakk valnøttkjernene.

    Bland frukt og nøtter i en serveringsbolle.

    Server fruktsalaten med litt vaniljekesam.