Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Lag geleen etter oppskriften på pakken. Tilsett det meste av blåbærene og fordel geleen i porsjonsglass. Hold igjen noe blåbær til pynt. Sett kaldt. Om blåbærene er frosne, stivner geleen raskere.

     

    Ved servering hvelves geleen ut på serveringsskåler. Server vaniljesaus til. Pynt med noen blåbær og blader av sitronmelisse.

     

    Tips:

    Lag dobbel oppskrift og hell geleen i en stor rund form med hull i midten. Server med pisket krem og masse blåbær i midten.

     

    Du kan også bytte ut blåbærene med andre sorter bær.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 pk gelépulver f.eks. bjørnebærgelé
  • 4 dl blåbær
  • 2 dl ferdig vaniljesaus
  • 10 blad frisk sitronmelisse
Gele med blåbær på hvit asjett

Fremgangsmåte

  • Lag geleen etter oppskriften på pakken. Tilsett det meste av blåbærene og fordel geleen i porsjonsglass. Hold igjen noe blåbær til pynt. Sett kaldt. Om blåbærene er frosne, stivner geleen raskere.

     

    Ved servering hvelves geleen ut på serveringsskåler. Server vaniljesaus til. Pynt med noen blåbær og blader av sitronmelisse.

     

    Tips:

    Lag dobbel oppskrift og hell geleen i en stor rund form med hull i midten. Server med pisket krem og masse blåbær i midten.

     

    Du kan også bytte ut blåbærene med andre sorter bær.

Prøv også disse dessertene Se alle desserter (233)