Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Til 1 l vann beregnes 2-400 g sukker, samt evt. C-vitamintabletter.  Bruk fortrinnsvis faste og syrlige epler.

     

    Bruk lettvint hermetisering ved å varme eplene delt i båter forsiktig i sukkersaus ved ca. 90 grader C.  Beregn 15-20 min. 

     

    Om du er usikker på hvordan du utfører lettvint hermetisering, søk i kokeboka.

INGREDIENSER

Fremgangsmåte

  • Til 1 l vann beregnes 2-400 g sukker, samt evt. C-vitamintabletter.  Bruk fortrinnsvis faste og syrlige epler.

     

    Bruk lettvint hermetisering ved å varme eplene delt i båter forsiktig i sukkersaus ved ca. 90 grader C.  Beregn 15-20 min. 

     

    Om du er usikker på hvordan du utfører lettvint hermetisering, søk i kokeboka.