Hjemmelaget jordbæris med basilikum

Basilikum i kombinasjon med jordbær setter en spennende smak på denne hjemmelagede isen. Her kan du like gjerne bruke frisk sitronmelisse eller mynte, om du foretrekker det. 
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Visp eggedosis av egg og sukker. Pisk kremfløten stiv. Bland sammen eggedosis og krem.

Del jordbærene i mindre biter, riv basilikumen i mindre biter og bland dette i kremen. Hell balsamico i en tynn stråle og marmorer kremen.

Hell alt i en passende bolle, dekk til med plast og sett bollen i fryseren i minst 5 timer eller helst natten over.

Hvelv isen på et stort fat og pynt med masse friske jordbær og frisk basilikum.

Tips: Smør litt smør på fatet før du hvelver isen på det. Da vil ikke isen skli av fatet.

Server isen med en gang.

Legg til på Min side
Del på Facebook