Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Om du ønsker så kan du bruke bringebær i stedet for jordbær.

    Legg bærene utover på matpapir på et brett. Sett brettet i fryseren i minst 30 minutter.

    Ha bær, banan, melis og appelsinjuice i en blender og sett den på fullt.

    Vend inn stivpiskede eggehviter, og sett det i fryseren.

    Ta bollen ut av fryseren en time før servering og kjør isen igjen i blenderen.

    Fyll isen i hjerteformer (eller andre porsjonsformer). Du kan enten servere isen med en gang eller sette formene tilbake i fryseren til de skal serveres. Isen skal ikke være helt hard.

    Server isen på et hjerte av melon (bruk en pepperkakeform) og pynt med bær eller en skive med kiwi.

INGREDIENSER

  • 500 g jordbær
  • 1 stk banan
  • ½ dl melis
  • dl appelsinjuice
  • 1 stk stivpisket eggehvite

Fremgangsmåte

  • Om du ønsker så kan du bruke bringebær i stedet for jordbær.

    Legg bærene utover på matpapir på et brett. Sett brettet i fryseren i minst 30 minutter.

    Ha bær, banan, melis og appelsinjuice i en blender og sett den på fullt.

    Vend inn stivpiskede eggehviter, og sett det i fryseren.

    Ta bollen ut av fryseren en time før servering og kjør isen igjen i blenderen.

    Fyll isen i hjerteformer (eller andre porsjonsformer). Du kan enten servere isen med en gang eller sette formene tilbake i fryseren til de skal serveres. Isen skal ikke være helt hard.

    Server isen på et hjerte av melon (bruk en pepperkakeform) og pynt med bær eller en skive med kiwi.

Flere gode desserter Se alle desserter (233)