Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Pisk eggene lett. Bland sammen alt det tørre og tilsett eggene, smeltet smør og melk. Rør til det er så vidt samlet, det kan gjerne være litt klumper.

    Hell en øse røre i stekepanna på middels varme og slipp 6-7 blåbær på hver pannekake. Stek til dem er gylne på begge sider og gjenta.

    Serveres rykende varme med friske blåbær og selvfølgelig lønnesirup.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk egg
  • 6 dl hvetemel
  • 2 ts salt
  • 6 ss smeltet smør
  • 6 dl melk
  • ts bakepulver
  • 4 ss sukker
  • 1 kurv blåbær
  • lønnesirup etter smak

Fremgangsmåte

  • Pisk eggene lett. Bland sammen alt det tørre og tilsett eggene, smeltet smør og melk. Rør til det er så vidt samlet, det kan gjerne være litt klumper.

    Hell en øse røre i stekepanna på middels varme og slipp 6-7 blåbær på hver pannekake. Stek til dem er gylne på begge sider og gjenta.

    Serveres rykende varme med friske blåbær og selvfølgelig lønnesirup.