Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, sukker og krydder.

    Skrell klementinene og legg dem i laken. Kok opp.

    Legg på lokk og sett kjelen til side.

    Kok gjerne klementinene dagen i forveien og la dem ligge i laken slik at de får trekke til seg all den gode smaken fra laken.

    Server klementinene med pisket krem.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk klementin
  • 2 dl vann
  • 2 dl sukker
  • ½ stk vaniljestang
  • 1 stk hel kanel
  • 2 stk stjerneanis

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, sukker og krydder.

    Skrell klementinene og legg dem i laken. Kok opp.

    Legg på lokk og sett kjelen til side.

    Kok gjerne klementinene dagen i forveien og la dem ligge i laken slik at de får trekke til seg all den gode smaken fra laken.

    Server klementinene med pisket krem.