Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen ananasterningene, honning, limeskall og limesaft.

    Sett salaten kjølig en times tid før servering.

    Legg salaten i fire porsjonsglass.

    Legg en spisesje kesam over ananassalaten, litt revet limeskall, gjerne også skiver av lime og et par mynteblader pr. porsjon.

    Server desserten straks.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl frisk ananas i terninger
  • ss honning
  • revet skall av 1 stk lime
  • 1 ss nypresset limesaft
  • 2 dl kesam vanilje mager
  • sukker
  • 8 blad frisk mynte

Fremgangsmåte

  • Bland sammen ananasterningene, honning, limeskall og limesaft.

    Sett salaten kjølig en times tid før servering.

    Legg salaten i fire porsjonsglass.

    Legg en spisesje kesam over ananassalaten, litt revet limeskall, gjerne også skiver av lime og et par mynteblader pr. porsjon.

    Server desserten straks.