Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær pærer, epler og kiwi i mindre biter. Bland sammen med bringebær og blåbær og ha over sitronsaft. Bland sammen og ha alt over i en ildfast form. Riv marsipanen over og stek formen på 175°C i 10-12 minutter.

    Server fruktsalaten lun med pisket kremfløte til. Om du ønsker, kan du bytte kremfløten med vaniljeis.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk pære
  • 2 stk eple
  • 2 stk kiwi
  • 100 g bringebær
  • 100 g blåbær
  • saften av ½ stk sitron
  • 150 g marsipan
  • 4 dl kremfløte

Fremgangsmåte

  • Skjær pærer, epler og kiwi i mindre biter. Bland sammen med bringebær og blåbær og ha over sitronsaft. Bland sammen og ha alt over i en ildfast form. Riv marsipanen over og stek formen på 175°C i 10-12 minutter.

    Server fruktsalaten lun med pisket kremfløte til. Om du ønsker, kan du bytte kremfløten med vaniljeis.