Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Knus kjeksen med kanel i en pose. Stivpisk kremfløten med vaniljesukker.

     

    Rør multer sammen med sukker og legg lagvis med den knuste kjeksen og stivpisket kremfløte i høye glass.

     

    Pynt med mynte og server med en gang.

     

    Smaker godt også med andre bær. Forsøk f.eks. å smaksette kremen med lakka likør.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl multer
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 ts malt kanel
  • 8 stk kornmo kjeks
  • 4 blad frisk mynte eller kanelmynte til pynt

Fremgangsmåte

  • Knus kjeksen med kanel i en pose. Stivpisk kremfløten med vaniljesukker.

     

    Rør multer sammen med sukker og legg lagvis med den knuste kjeksen og stivpisket kremfløte i høye glass.

     

    Pynt med mynte og server med en gang.

     

    Smaker godt også med andre bær. Forsøk f.eks. å smaksette kremen med lakka likør.