Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp melk, sukker og frø av vaniljestangen. Legg gelatinplater i kaldt vann ca. 7 minutter. Klem vannet ut av gelatinen og smelt platene i den varme melkeblandingen. Avkjøl til romtemperatur.

    Rør inn kesam og fordel pannacotta i porsjonsglass. Sett desserten kjølig for å stivne i ca. 2 timer.

    Finhakk jordbær og bland med litt sukker og revet limeskall.

    Ved servering legges jordbærene over desserten.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • dl melk
  • 3 ss sukker
  • 3 stk gelatinplater
  • 1 beger kesam vanilje
  • frø av 1 stk vaniljestang
  • Tilbehør:
  • 1 kurv jordbær
  • 1 ss sukker
  • revet skall av 1 stk lime

Fremgangsmåte

  • Kok opp melk, sukker og frø av vaniljestangen. Legg gelatinplater i kaldt vann ca. 7 minutter. Klem vannet ut av gelatinen og smelt platene i den varme melkeblandingen. Avkjøl til romtemperatur.

    Rør inn kesam og fordel pannacotta i porsjonsglass. Sett desserten kjølig for å stivne i ca. 2 timer.

    Finhakk jordbær og bland med litt sukker og revet limeskall.

    Ved servering legges jordbærene over desserten.