Papaya- og mangogele

Papaya- og mangogelé

Gele med papaya og mango er lett å lage og smaker forfriskende godt. Passer supert i en barnebursdag.
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 pk gelépulver med sitronsmak eller appelsinsmak
  • 1 mango
  • 1 papaya
  • 4 blader frisk sitronmelisse
  • 5 dl ferdig vaniljesaus

Fremgangsmåte

Lag geléen som angitt på pakken. Ha litt av geléen i bunnen av en lav form og la den stivne. Del mangoen i 2 ved å skjære på langs av den flate steinen i midten. Skjær frukten i båter og skjær av skallet. Del båtene i små trekanter.

 

Del papayaen i 2 og fjern steinene. Skjær av skallet og del den først opp i båter og deretter i trekanter. Bland papaya og mango. Hell litt gelé over frukten og la den trekke i ca. 10 minutter. Hell frukten over i formen og la den stivne litt før resten av geléen has over. Hvelv geléen over på et fat før servering, og pynt med litt sitronmelisse.

 

Server geléen med vaniljesaus.

Legg til på Min side
Del på Facebook