Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløte og sukker stivt. Skrell og skjær kiwi i skiver og jordbær i skiver. Del physalis i to.

    Fordel kremfløte, pikekyss, kiwi, jordbær, physalis og blåbær pent på en fat/bolle og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 20 stk marengs (pikekyss)
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 3 stk kiwi
  • ½ kurv jordbær
  • 2 dl blåbær
  • 10 stk physalis
Pavlova med pikekyss, frisk frukt og friske bær.

Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløte og sukker stivt. Skrell og skjær kiwi i skiver og jordbær i skiver. Del physalis i to.

    Fordel kremfløte, pikekyss, kiwi, jordbær, physalis og blåbær pent på en fat/bolle og server.