Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5-10 minutter.

    Mos bærene sammen med sukkeret.

    Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende vann.

    Pisk kremen stiv, og bland krem, yoghurt og bærmos. Rør til slutt inn gelatinen.

    Hell blandingen i en dessertform og la den stivne i kjøleskapet.

    Dypp formen i litt varmt vann og hvelv desserten over på et serveringsfat. Pynt gjerne med pisket krem og friske skogsbær.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 75 g blåbær
  • 75 g bringebær
  • 75 g bjørnebær
  • 75 g tyttebær
  • 7 stk gelatinplater
  • 2 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 3 dl yoghurt

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5-10 minutter.

    Mos bærene sammen med sukkeret.

    Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende vann.

    Pisk kremen stiv, og bland krem, yoghurt og bærmos. Rør til slutt inn gelatinen.

    Hell blandingen i en dessertform og la den stivne i kjøleskapet.

    Dypp formen i litt varmt vann og hvelv desserten over på et serveringsfat. Pynt gjerne med pisket krem og friske skogsbær.

Prøv også disse dessertene Se alle desserter (233)