Tyttebærmarengs

Tyttebær utgjør en frisk kontrast til den søte marengsen, og sammen med kremen gjør de denne desserten til en skikkelig godbit.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 marengsbunn
  • 2 dl ferdig vaniljekrem eller eggekrem
  • 1 dl kremfløte
  • 250 g tyttebær
  • 1 dl blader av frisk sitronmelisse

Fremgangsmåte

Legg marengsbunnen på et flatt serveringsfat. Stivpisk kremfløten og bland med vaniljekrem eller eggekrem og halvparten av tyttebærene.

 

Fordel tyttebærkremen på marengsbunnen og legg resten av tyttebærene oppå.

 

Dryss over litt sukker og pynt med sitronmelisseblader.

 

Tips:

I stedet for marengsbunn kan du bruke marengstopper som du legger pent på et fat slik at de danner en "bunn".

 

Man kan også lage små snacksmarengser fylt med tyttebærkrem.

 

Denne marengskaken kan også lages med andre sorter bær.

Legg til på Min side
Del på Facebook