Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fjern kjernehusene på eplene.

    Smelt smøret i en stekepanne og ha i eplebåtene, rosiner og honningen.

    Tilsett kanel og bland forsiktig.

    La eplebåtene surre til de er gjennomvarme uten å bli helt myke.

    Kjempegodt med f.eks. vaniljekesam til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk røde eple i biter
  • 1 dl rosiner
  • 1 ss smør
  • 2 ss honning
  • ½ ts malt kanel

Fremgangsmåte

  • Fjern kjernehusene på eplene.

    Smelt smøret i en stekepanne og ha i eplebåtene, rosiner og honningen.

    Tilsett kanel og bland forsiktig.

    La eplebåtene surre til de er gjennomvarme uten å bli helt myke.

    Kjempegodt med f.eks. vaniljekesam til.