Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb appelsinene godt, riv skallet og press ut saften av tre av dem. Skjær den siste appelsinen i 8 tynne skiver.

    Kok opp vann og sukker og rør så til sukkeret smelter helt. Tilsett appelsinsaft, appelsinskall og van og varm blandingen forsiktig til ca. 65°C (bruk steketermometer).

    Fordel drikken i 8 glass og legg i en appelsinskive til pynt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk appelsin
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 1 flaske rødvin med eller uten alkohol

Fremgangsmåte

  • Skrubb appelsinene godt, riv skallet og press ut saften av tre av dem. Skjær den siste appelsinen i 8 tynne skiver.

    Kok opp vann og sukker og rør så til sukkeret smelter helt. Tilsett appelsinsaft, appelsinskall og van og varm blandingen forsiktig til ca. 65°C (bruk steketermometer).

    Fordel drikken i 8 glass og legg i en appelsinskive til pynt.