Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Press saft av lime og sitron. Ha det i en kjele og kok opp med sukker, nellik, kanel og stjerneanis.

    Ha i hvitvin og appelsinbåter. Du kan bruke alkoholfri hvitvin eller eplejuice om du ønsker det.

    Når det ryker av gløggen, er den klar til å serveres.

    Pynt gjerne glassene med noen skiver lime, sitron og/eller appelsin.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 flaske tørr hvitvin - gjerne alkoholfri (eller eplejuice)
  • saften av 2 stk lime
  • saften av 2 stk sitron
  • 150 g sukker
  • 10 stk hel nellik
  • 3 stk hel kanel
  • 3 stk stjerneanis
  • 1 stk sitron i båter
  • 2 stk lime i båter
  • 1 stk appelsin i båter

Fremgangsmåte

  • Press saft av lime og sitron. Ha det i en kjele og kok opp med sukker, nellik, kanel og stjerneanis.

    Ha i hvitvin og appelsinbåter. Du kan bruke alkoholfri hvitvin eller eplejuice om du ønsker det.

    Når det ryker av gløggen, er den klar til å serveres.

    Pynt gjerne glassene med noen skiver lime, sitron og/eller appelsin.