Eplekake med kokos
Smakfull og saftig eplekake med kokos uten hvetemel med masse smak som er grei og enkel å lage. Server den lun med vaniljeis, vaniljekesam eller vaniljesaus.
40-60 min
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 175°C.
Smør en rund form, 24 cm i diameter, og fordel sukker og kokos i hele formen.
Bland sammen de tørre ingrediensene til røren. Tilsett smøret, og smuldre det inn i det tørre.
Tilsett egg og yoghurt, og rør det sammen.
Hell røren i kakeformen.
Skrell eplene og fjern kjernehusene. Del eplene i tynne båter og legg dem tett i tett i røren i formen.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 35 minutter.
La kaken avkjøles i noen minutter i formen.
Server kaken, gjerne lun, med vaniljesaus, vaniljekesam eller vaniljeis.
Legg til på Min side