Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær jordbær i fire.

    Grovhakk valnøttkjernene.

    Legg jordbær, valnøtter og yoghurt lagvis i pene serveringsglass.

    Drypp over flytende honning og topp med jordbær.

Du kan også bruke bringebær i stedet for jordbær og det smaker også godt med hasselnøtter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g jordbær
  • 4 ts flytende honning
  • 4 dl gresk yoghurt eller annen naturell type
  • 20 stk valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær jordbær i fire.

    Grovhakk valnøttkjernene.

    Legg jordbær, valnøtter og yoghurt lagvis i pene serveringsglass.

    Drypp over flytende honning og topp med jordbær.

Du kan også bruke bringebær i stedet for jordbær og det smaker også godt med hasselnøtter.