Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær tomater i terninger og vårløk i skiver. Knus hvitløken og finhakk kruspersille og dill.

    Vask blåskjellene.

    Ha alle ingrediensene på et stort ark dobbel aluminiumsfolie.

    Brett godt sammen slik at pakken blir tett og legg den på en god varm grill - gjerne under lokk. Grill i 4-6 minutter til skjellene har åpnet seg.

    Server grillede blåskjell med ferskt godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 kg blåskjell
  • ½ dl sitronsaft
  • 1 dl hvitvin
  • 3 stk store tomat
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 dl hakket frisk dill
  • et stort ark dobbel aluminiumsfolke

Fremgangsmåte

  • Skjær tomater i terninger og vårløk i skiver. Knus hvitløken og finhakk kruspersille og dill.

    Vask blåskjellene.

    Ha alle ingrediensene på et stort ark dobbel aluminiumsfolie.

    Brett godt sammen slik at pakken blir tett og legg den på en god varm grill - gjerne under lokk. Grill i 4-6 minutter til skjellene har åpnet seg.

    Server grillede blåskjell med ferskt godt brød til.

FLERE GRILLOPPSKRIFTER Se alle oppskrifter (1345)