Grillede blåskjell med tomater og vårløk i folie

Blåskjell med tomat og vårløk på grillen

Visste du at du kan grille blåskjell? Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter, gjerne også deilige friske krydderurter - og nyt! Plukker du blåskjellene selv, så er det viktig at du sjekker blåskjellvarselet der du er.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær tomater i terninger og vårløk i skiver. Knus hvitløken og finhakk kruspersille og dill.
  2. Skrubb blåskjellene.
  3. Ha alle ingrediensene på et stort ark dobbel aluminiumsfolie.
  4. Brett godt sammen slik at pakken blir tett og legg den på en god varm grill - gjerne under lokk. Grill i 4-6 minutter til skjellene har åpnet seg. De som ikke har åpnet seg, skal du ikke spise.
  5. Server grillede blåskjell med ferskt godt brød til.
Legg til på Min side
Del på Facebook