Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær kål og løk i strimler og vårløk i tynne skiver. Ha blandingen i et ark med folie, dryss over litt salt og press noen dråper sitron på.

    Pakk folien godt sammen og legg pakken noen minutter på direkte varme - deretter på en rist (indirekte varme), e.l. og bak grønnsakene videre noen minutter.

    Dryss over frisk, finhakket koriander og server grønnsakene.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • saften av ½ stk sitron
  • salt og pepper
  • 1 blad aluminiumsfolie
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær kål og løk i strimler og vårløk i tynne skiver. Ha blandingen i et ark med folie, dryss over litt salt og press noen dråper sitron på.

    Pakk folien godt sammen og legg pakken noen minutter på direkte varme - deretter på en rist (indirekte varme), e.l. og bak grønnsakene videre noen minutter.

    Dryss over frisk, finhakket koriander og server grønnsakene.