Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

    Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

    Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

    Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk grønn squash
  • 1 stk gul squash
  • 1 stk aubergine
  • salt
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • saften av ½ stk sitron
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

    Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

    Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

    Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.