Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

    Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

    Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

    Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk grønn squash
  • 1 stk gul squash
  • 1 stk aubergine
  • salt
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • saften av ½ stk sitron
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

    Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

    Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

    Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

PRØV OGSÅ DISSE GRILLOPPSKRIFTENE Se alle (1349)