Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell eplene, fjern kjernehusene og del den i biter. Skjær rabarbraen i ca. 1 cm tykke skiver. Bland med eplebitene og legg det på et stort ark grillfolie. Dryss over kanel og sukker.

    Lukk foliepakken og grill den på direkte varme til eplene er møre - ca. 10 minutter.

    Ha gjerne jordbær i på slutten slik at de også blir litt lune.

    Server kompotten med vaniljeis.

INGREDIENSER

  • 2 stk eple
  • 2 stilk rabarbra
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts sukker
  • 1 ss valnøttolje
  • 8 stk jordbær
  • 4 ss vaniljeis

Fremgangsmåte

  • Skrell eplene, fjern kjernehusene og del den i biter. Skjær rabarbraen i ca. 1 cm tykke skiver. Bland med eplebitene og legg det på et stort ark grillfolie. Dryss over kanel og sukker.

    Lukk foliepakken og grill den på direkte varme til eplene er møre - ca. 10 minutter.

    Ha gjerne jordbær i på slutten slik at de også blir litt lune.

    Server kompotten med vaniljeis.