Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell slangeagurken, og del alle grønnsakene i store biter.

    Pensle et ark med tykk stekefolie med litt olivenolje og pakk inn grønnsakene og osten i enten en stor pakke eller i 4 porsjonspakker.

    La pakken(e) grille i ca. 10 minutter. Har du ikke grill, kan du putte pakken i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.

    Krydre med litt grovt salt og pepper, og server enten som en selvstendig rett eller som tilbehør til annen grillmat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk tomat
  • 1 stk slangeagurk
  • 2 stk avokado
  • 1 stk løk
  • 100 g fetaost i biter
  • 12 stk grønne oliven
  • 2 ss olivenolje
  • grovt salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Skrell slangeagurken, og del alle grønnsakene i store biter.

    Pensle et ark med tykk stekefolie med litt olivenolje og pakk inn grønnsakene og osten i enten en stor pakke eller i 4 porsjonspakker.

    La pakken(e) grille i ca. 10 minutter. Har du ikke grill, kan du putte pakken i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.

    Krydre med litt grovt salt og pepper, og server enten som en selvstendig rett eller som tilbehør til annen grillmat.