Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær av stilken på hvitløken. Den kan du ta vare på og bruke i salater og andre retter siden.

    Forvell hvitløken i forsskokende vann i et minutt. Tørk og avkjøl.

    Del de hele forvellede hvitløkene i to og pensle med olje. Grill til den har fått fin farge og fine grillriller.

    Dryss litt salt over før servering.

    Du kan også pakke hel hvitløk i folie og bake den på indirekte varme til den er mør. Skjær da av toppen før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk ferske hvitløk
  • olje til pensling
  • ½ ts flaksalt

Fremgangsmåte

  • Skjær av stilken på hvitløken. Den kan du ta vare på og bruke i salater og andre retter siden.

    Forvell hvitløken i forsskokende vann i et minutt. Tørk og avkjøl.

    Del de hele forvellede hvitløkene i to og pensle med olje. Grill til den har fått fin farge og fine grillriller.

    Dryss litt salt over før servering.

    Du kan også pakke hel hvitløk i folie og bake den på indirekte varme til den er mør. Skjær da av toppen før servering.

FLERE GODE OPPSKRIFTER TIL GRILLEN Se alle grilloppskrifter (33)