Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og skjær frukten i grove biter. Ha dem over på et ark aluminiumsfolie.

    Tilsett brunt sukker og balsamicoeddik. Pakk inn og grill pakke på direkte varme til frukten er mør.

    Server fruktsalaten med hakkede valnøttkjerner og f.eks. vaniljekesam.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 blad aluminiumsfolie
  • 2 stk eple
  • 1 stk mango
  • 1 stk fersken
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 2 ss hakkede valnøttkjerner
  • ½ beger kesam vanilje mager
Grillet frukt i folie

Fremgangsmåte

  • Vask og skjær frukten i grove biter. Ha dem over på et ark aluminiumsfolie.

    Tilsett brunt sukker og balsamicoeddik. Pakk inn og grill pakke på direkte varme til frukten er mør.

    Server fruktsalaten med hakkede valnøttkjerner og f.eks. vaniljekesam.