Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær vannmelonen opp i passe store skiver - ca. 1 cm. tykke.

    Legg vannmelonskivene på grillen og la de ligge til de har fått tydelige grillriller (4-5 minutter på hver side). Pass på at de ikke ligger så lenge at fruktkjøttet "faller sammen" og blir grått.

    Anrett skivene på et serveringsfat og strø over smuler av fetaost og sesamfrø.

    Sprøyt over balsamicokrem til slutt.

    Sødmen i melonen og den litt syrlig-søte balsamicokremen passer utrolig godt sammen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk vannmelon
  • 2 ss sesamfrø
  • 50 g fetaost
  • ½ dl balsamicokrem eller etter smak
  • små blader fra sitronmelisse som pynt

Fremgangsmåte

  • Skjær vannmelonen opp i passe store skiver - ca. 1 cm. tykke.

    Legg vannmelonskivene på grillen og la de ligge til de har fått tydelige grillriller (4-5 minutter på hver side). Pass på at de ikke ligger så lenge at fruktkjøttet "faller sammen" og blir grått.

    Anrett skivene på et serveringsfat og strø over smuler av fetaost og sesamfrø.

    Sprøyt over balsamicokrem til slutt.

    Sødmen i melonen og den litt syrlig-søte balsamicokremen passer utrolig godt sammen.