Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bruker du trespyd, så må disse ligge 20-30 minutter i vann før de legges på grillen, for at de ikke skal ta fyr.

    Tomatene trees vekselvis gule og røde på grillspydet. Pensle med olje og grill forsiktig på direkte, men ikke for sterk varme.

    Tomatene er ferdige når de begynner å sprekke.

    Dryss på litt salt og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk grillspyd
  • 12 stk gul cherrytomat
  • 12 stk rød cherrytomat
  • 1 ss valnøttolje

Fremgangsmåte

  • Bruker du trespyd, så må disse ligge 20-30 minutter i vann før de legges på grillen, for at de ikke skal ta fyr.

    Tomatene trees vekselvis gule og røde på grillspydet. Pensle med olje og grill forsiktig på direkte, men ikke for sterk varme.

    Tomatene er ferdige når de begynner å sprekke.

    Dryss på litt salt og server.

Grønt og godt på grillen Se alle grilloppskrifter (38)