Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfiletene i litt store terninger, squashen i hele eller halve skiver, paprika og løk i store terninger. Store sjampinjonger deles i to. Alt bør ha omtrent samme størrelse.

    Bruker du trespyd, bør du la dem ligge i vann en times tid før bruk , slik at de ikke tar fyr på grillen.

    Træ grønnsaker og kjøtt vekselsvis på spydene.

    Bland alle ingrediensene til grilloljen og pensle spydene godt over det hele.

    Grill spydene over god varme. Snu spydene slik at de får god farge på alle sider, og kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene møre.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk oransje paprika
  • 8 stk frisk sjampinjong
  • Grillolje:
  • 1 dl olivenolje - eller annen god olje
  • 2 ts worchestershiresaus
  • 2 ts tørkede urter
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 1 ts paprikapulver

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfiletene i litt store terninger, squashen i hele eller halve skiver, paprika og løk i store terninger. Store sjampinjonger deles i to. Alt bør ha omtrent samme størrelse.

    Bruker du trespyd, bør du la dem ligge i vann en times tid før bruk , slik at de ikke tar fyr på grillen.

    Træ grønnsaker og kjøtt vekselsvis på spydene.

    Bland alle ingrediensene til grilloljen og pensle spydene godt over det hele.

    Grill spydene over god varme. Snu spydene slik at de får god farge på alle sider, og kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene møre.

Grønt og godt på grillen Se alle grilloppskrifter (37)