Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær løk i tynne skiver, squash i tynne staver og asparges i biter. Skjær fisken i terninger.

    Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie. Legg grønnsakene i bunnen. Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen. Press over sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.

    Legg pakkene i på grillen i ca. 15 minutter eller i stekeovn på 200°C i 25-30 minutter.

    Denne oppskriften holder til 4 porsjonspakker. Lager du 1 stor pakke, trenger den lenger til på grillen/i ovnen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk gul squash
  • ½ stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 8 stk grønn frisk asparges
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 ss solsikkeolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 300 g laksefilet
  • 300 g torskefilet

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær løk i tynne skiver, squash i tynne staver og asparges i biter. Skjær fisken i terninger.

    Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie. Legg grønnsakene i bunnen. Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen. Press over sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.

    Legg pakkene i på grillen i ca. 15 minutter eller i stekeovn på 200°C i 25-30 minutter.

    Denne oppskriften holder til 4 porsjonspakker. Lager du 1 stor pakke, trenger den lenger til på grillen/i ovnen.