Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200°C.

    Rens og skjær fennikel og løk i skiver, finhakk hvitløken og del asparges i to. Skjær fisken i terninger.

    Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie og legg grønnsakene i bunnen.

    Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen.

    Press over litt sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.

    Legg pakkene midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.

    Kjempefine å ha på grillen også. Legg da pakkene på grillrisen og grill dem i ca. 15 minutter.

    Server bakte poteter eller ris til.

INGREDIENSER

  • 300 g laksefilet
  • 300 g torskefilet
  • 1 stk fennikel
  • ½ stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 8 stk grønn frisk asparges
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200°C.

    Rens og skjær fennikel og løk i skiver, finhakk hvitløken og del asparges i to. Skjær fisken i terninger.

    Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie og legg grønnsakene i bunnen.

    Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen.

    Press over litt sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.

    Legg pakkene midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.

    Kjempefine å ha på grillen også. Legg da pakkene på grillrisen og grill dem i ca. 15 minutter.

    Server bakte poteter eller ris til.

Mer godt fra grillen Se alle grilloppskrifter (33)