Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.

    Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie. Ha litt olje i folien.

    Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet. Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.

    Dekk fisken med mangosalsaen.

    Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • Mangosalsa:
  • 1 stk mango i terninger
  • 2 stk vårløk i tynne skiver
  • 1 stk finhakket rød chili uten frø og hinner
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • saft av 1 stk lime
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.

    Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie. Ha litt olje i folien.

    Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet. Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.

    Dekk fisken med mangosalsaen.

    Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.

Mer godt fra grillen Se alle grilloppskrifter (33)