Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skyll nykålen og skjær den i båter.

    Pensle kålbåtene med olje.

    Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.

    Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 2 ss nøytral olje
  • 10 stk soltørkede tomater
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll nykålen og skjær den i båter.

    Pensle kålbåtene med olje.

    Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.

    Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.