Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Smør et stort stykke aluminiumsfolie med olje eller legg på en klatt smør.

    Skrell løken og skjær et stort kryss nesten igjennom hver løk. Legg løken på folien.

    Fordel en smørklatt på toppen av hver løk og hell på rødvin.

    Krydre med litt salt og pepper og friske urter.

    Pakk folien godt rundt løken og legg dem på grillen.

    La pakkene ligge på grillen i rundt 20 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk løk - gule eller røde
  • 2 dl rødvin
  • 4 ss smør
  • frisk rosmarin eller estragon
Grillet løk på matpapir

Fremgangsmåte

  • Smør et stort stykke aluminiumsfolie med olje eller legg på en klatt smør.

    Skrell løken og skjær et stort kryss nesten igjennom hver løk. Legg løken på folien.

    Fordel en smørklatt på toppen av hver løk og hell på rødvin.

    Krydre med litt salt og pepper og friske urter.

    Pakk folien godt rundt løken og legg dem på grillen.

    La pakkene ligge på grillen i rundt 20 minutter.

Grønt og godt på grillen Se alle grilloppskrifter (38)