Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Vask og skjær søtpoteter i båter eller skiver. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Vask aspargesen og skjær/knekk bort det nederste grove på stilken. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Legg søtpotetene først på grillen, for de tar lengre tid enn aspargesen. Grill potetbåtene/skivene til de er møre og har fått fin farge - 6-8 minutter. Vend de ofte.

    Legg aspargesen på grillen og grill dem til de såvidt er møre, i 3-4 minutter, gjerne på et stykke aluminiumsfolie.

    Legg søtpotetbåter og asparges over på et serveringsfat eller på tallerkner. Dryss over kokt quinoa og smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk søtpotet
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 dl quinoa
  • 2 ss olje til pensling
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Vask og skjær søtpoteter i båter eller skiver. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Vask aspargesen og skjær/knekk bort det nederste grove på stilken. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Legg søtpotetene først på grillen, for de tar lengre tid enn aspargesen. Grill potetbåtene/skivene til de er møre og har fått fin farge - 6-8 minutter. Vend de ofte.

    Legg aspargesen på grillen og grill dem til de såvidt er møre, i 3-4 minutter, gjerne på et stykke aluminiumsfolie.

    Legg søtpotetbåter og asparges over på et serveringsfat eller på tallerkner. Dryss over kokt quinoa og smak til med salt og pepper.