Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Vask og skjær søtpoteter i båter eller skiver. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Vask aspargesen og skjær/knekk bort det nederste grove på stilken. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Legg søtpotetene først på grillen, for de tar lengre tid enn aspargesen. Grill potetbåtene/skivene til de er møre og har fått fin farge - 6-8 minutter. Vend de ofte.

    Legg aspargesen på grillen og grill dem til de såvidt er møre, i 3-4 minutter, gjerne på et stykke aluminiumsfolie.

    Legg søtpotetbåter og asparges over på et serveringsfat eller på tallerkner. Dryss over kokt quinoa og smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk søtpotet
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 dl quinoa
  • 2 ss olje til pensling
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken.

    Vask og skjær søtpoteter i båter eller skiver. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Vask aspargesen og skjær/knekk bort det nederste grove på stilken. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

    Legg søtpotetene først på grillen, for de tar lengre tid enn aspargesen. Grill potetbåtene/skivene til de er møre og har fått fin farge - 6-8 minutter. Vend de ofte.

    Legg aspargesen på grillen og grill dem til de såvidt er møre, i 3-4 minutter, gjerne på et stykke aluminiumsfolie.

    Legg søtpotetbåter og asparges over på et serveringsfat eller på tallerkner. Dryss over kokt quinoa og smak til med salt og pepper.

Grønt og godt på grillen Se alle grilloppskrifter (33)