Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne. Ta i grovhakkede nøtter det siste minuttet. Dryss nyrevet parmesan over rett før servering. Server gjerne ferskt urtebrød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 ss sesamolje
  • 10 stk grohakkede valnøttkjerner
  • 2 ss grovhakkede pistasjenøtter
  • 4 ss revet parmesan
  • litt nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne. Ta i grovhakkede nøtter det siste minuttet. Dryss nyrevet parmesan over rett før servering. Server gjerne ferskt urtebrød til.