Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Begynn med avokadomosen: Del avokado i to og ta ut steinene. Med en skje tar du ut fruktkjøttet. Press sitronsaft over fruktkjøttet og mos det godt sammen.

    Bland avokadomosen med créme fraîche. Smak til med sennep, salt og pepper.

    Finhakk slangeagurken.

    Ha mosen opp i avokadoskallene, og dander skiver av røkelaks og finhakket agurk over.

    Server straks.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g røkelaks i tynne skiver
  • 1 dl finhakket slangeagurk
  • Fyll:
  • 2 stk avokado
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 dl lett crème fraîche
  • 1 ts sennep
  • salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Begynn med avokadomosen: Del avokado i to og ta ut steinene. Med en skje tar du ut fruktkjøttet. Press sitronsaft over fruktkjøttet og mos det godt sammen.

    Bland avokadomosen med créme fraîche. Smak til med sennep, salt og pepper.

    Finhakk slangeagurken.

    Ha mosen opp i avokadoskallene, og dander skiver av røkelaks og finhakket agurk over.

    Server straks.

Lag noe godt med avokado Se alle (51)