Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 180 grader.

    Skjær squash i jevne, lange skiver med en ostehøvel eller mandolin. Strø litt salt over og la ligge i ca. 30 minutter til noe væske har trukket ut. Tørk væsken av.

    Forvell tomatene i 30-40 sekunder i kokende vann, trekk skinnet av og del hver tomat i fire og fjern kjernene.

    Rull squashskivene sammen med hakkede urter, ost og tomatfileter.

    Fest rulladene med en coctailpinne eller tannpirker og dryss på litt flaksalt.

    Sett rulladene på stekeplate og stek i 8-10 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk gul squash
  • 1 stk grønn squash
  • 2 stk tomat
  • 10 skive hvitost - gjerne vellagret
  • 2 ss finhakket frisk estragon
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • litt flaksalt

Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 180 grader.

    Skjær squash i jevne, lange skiver med en ostehøvel eller mandolin. Strø litt salt over og la ligge i ca. 30 minutter til noe væske har trukket ut. Tørk væsken av.

    Forvell tomatene i 30-40 sekunder i kokende vann, trekk skinnet av og del hver tomat i fire og fjern kjernene.

    Rull squashskivene sammen med hakkede urter, ost og tomatfileter.

    Fest rulladene med en coctailpinne eller tannpirker og dryss på litt flaksalt.

    Sett rulladene på stekeplate og stek i 8-10 minutter.