Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask sharon og fjern "blomsten". Skjær frukten i tynne strimler og bland den med de øvrige grønnsakstrimlene.

    Rør sammen alt til dressingen og fordel den over salaten.

    Grovhakkede valnøtter tas over like før servering.

    Her serverer vi salaten i "skåler" av radicchio rosso salat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g rødkål i strimler
  • 3 stk sharon
  • 100 g purre i strimler
  • 10 stk grovhakkede valnøttkjerner
  • 1 stk radicchio rosso i strimler
  • Dressing:
  • ½ dl appelsinjuice
  • 1 ss vineddik
  • 2 ss olje

Fremgangsmåte

  • Vask sharon og fjern "blomsten". Skjær frukten i tynne strimler og bland den med de øvrige grønnsakstrimlene.

    Rør sammen alt til dressingen og fordel den over salaten.

    Grovhakkede valnøtter tas over like før servering.

    Her serverer vi salaten i "skåler" av radicchio rosso salat.