Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Lag pestoen først: Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

    Legg tortillalefsene på et ovnsbrett. Fordel pesto, skinke og mozzarellaost utover lefsene.

    Stek lefsene i ovn på 225°C i ca. 10 minutter.

    Pynt pizzaene med ruccula og pinjekjerner før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk hvetetortilla
  • 2 dl pesto (se oppskrift under)
  • 12 skive spekeskinke
  • 1 stk mozzarella i skiver
  • 150 g ruccula
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • Pesto:
  • 50 g pinjekjerner
  • 1 potte frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk
  • 50 g grovrevet parmesan
  • 1 dl olivenolje (prøv deg frem)
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Lag pestoen først: Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

    Legg tortillalefsene på et ovnsbrett. Fordel pesto, skinke og mozzarellaost utover lefsene.

    Stek lefsene i ovn på 225°C i ca. 10 minutter.

    Pynt pizzaene med ruccula og pinjekjerner før servering.