Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Hell sammenpisket egg, vann, salt og pepper i en middels varm stekepanne med litt smør.

     

    La eggeblandingen stivne noe. Legg på tomatskiver, fetaost og skiver av stekt hvitløk. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk. Pynt med hakket kruspersille, og server med grovt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • salt og pepper
  • 3 stk tomat
  • 1 glass fetaost i biter
  • 1 stk hvitløk stekt i skiver
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Hell sammenpisket egg, vann, salt og pepper i en middels varm stekepanne med litt smør.

     

    La eggeblandingen stivne noe. Legg på tomatskiver, fetaost og skiver av stekt hvitløk. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk. Pynt med hakket kruspersille, og server med grovt brød til.