Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm tortillaene etter anvisning på pakken.

    Del avokado i biter og drypp på sitronsaft.

    Fordel salat og basilikumblader på wrapen og legg de andre grønnsakene over.

    Skjær kyllingfilet i strimler og legg over.

    Bland sammen alt til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bruk gjerne andre krydderurter on du ønsker.

    Server dressingen til wrapen, som enten rulles eller brettes sammen.

     

INGREDIENSER

  • 4 stk fullkorntortilla
  • 2 stk avokado
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • sitronsaft
  • 1 pk småbladet salat
  • 4 stk kyllingfilet
  • ½ stk slangeagurk
  • 1 pk sukkererter
  • ½ potte frisk basilikum
  • Urtedressing:
  • 1 beger crème fraîche lett, 18 %
  • salt og pepper
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • 1 dl finhakket frisk kruspersille
  • 1 dl finhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Varm tortillaene etter anvisning på pakken.

    Del avokado i biter og drypp på sitronsaft.

    Fordel salat og basilikumblader på wrapen og legg de andre grønnsakene over.

    Skjær kyllingfilet i strimler og legg over.

    Bland sammen alt til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bruk gjerne andre krydderurter on du ønsker.

    Server dressingen til wrapen, som enten rulles eller brettes sammen.