Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og riv gulrot fint på rivjern. Rens og finsnitt sellerirot og hodekål. Finhakk sylteagurk. Bland majones, rømme, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Bland inn grønnsakene og skinken. Dekk salaten til med plast og la den stå i kjøleskapet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk gulrot
  • stk sellerirot
  • ¼ stk hodekål
  • 10 skive sylteagurk i skiver
  • 1 dl strimlet kokt skinke
  • 1 dl lettmajones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts sukker
  • grovmalt pepper
  • salt
Oppskriftsbilde av sandwicher med påleggssalater servert i en matboks.

Fremgangsmåte

  • Rens og riv gulrot fint på rivjern. Rens og finsnitt sellerirot og hodekål. Finhakk sylteagurk. Bland majones, rømme, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Bland inn grønnsakene og skinken. Dekk salaten til med plast og la den stå i kjøleskapet.

Spennende lunsjretter Se alle (51)