Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask salaten og skjær eller riv den i strimler.

    Skjær vårløk og avokado i skiver, drypp noen dråper sitronsaft på avokadoen, så holder den lenger på fargen.

    Skjær den kokte skinken i strimler på ca. 1 cm.

    Hummusen:

    Hell vannet av kikertene og skyll dem. Kjør ingrediensene til en røre med en stavmikser, e.l. Smak til med salt og pepper og sitronsaft.

    Smør hummus midt på tortillaen. Fordel de andre ingrediensene utover tortillaen og rull sammen.

    Disse kan gjøres ferdig kvelden før og oppbevares i kjøleskapet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk fullkorntortilla
  • 1 stk hjertesalat
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk moden avokado
  • ½ stk sitron
  • 200 g kokt skinke
  • Hummus:
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl frisk koriander
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts saft fra sitron
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Vask salaten og skjær eller riv den i strimler.

    Skjær vårløk og avokado i skiver, drypp noen dråper sitronsaft på avokadoen, så holder den lenger på fargen.

    Skjær den kokte skinken i strimler på ca. 1 cm.

    Hummusen:

    Hell vannet av kikertene og skyll dem. Kjør ingrediensene til en røre med en stavmikser, e.l. Smak til med salt og pepper og sitronsaft.

    Smør hummus midt på tortillaen. Fordel de andre ingrediensene utover tortillaen og rull sammen.

    Disse kan gjøres ferdig kvelden før og oppbevares i kjøleskapet.