Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær rødbetene tynt, gjerne med en ostehøvel. Bland rødbetene med sjalottløk og vinaigrette. La marinere i 20 minutter eller lenger.

     

    Pisk opp snøfrisken og vend inn gressløk.

     

    Legg ut rødbetene på fire tallerkener og dander med urtesalat (ruccula) og snøfriskkrem. Pynt med appelsinbiter og krutonger.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk små rødbete
  • 1 stk hakket sjalottløk
  • 4 ss fransk dressing (vinaigrette)
  • 1 pk snøfrisk naturell
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 1 pk ruccula
  • 1 stk appelsin i fileter
  • 3 ss brødkrutonger
Oppskriftsbilde av råmarinerte rødbeter med urtesalat og appelsinfileter servert på hvitt fat.

Fremgangsmåte

  • Skjær rødbetene tynt, gjerne med en ostehøvel. Bland rødbetene med sjalottløk og vinaigrette. La marinere i 20 minutter eller lenger.

     

    Pisk opp snøfrisken og vend inn gressløk.

     

    Legg ut rødbetene på fire tallerkener og dander med urtesalat (ruccula) og snøfriskkrem. Pynt med appelsinbiter og krutonger.

Spennende lunsjretter Se alle (51)