Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rist pinjekjernene gylne i en varm panne. Det fremhever smaken.

    Bland alt unntatt oljen i en foodprosessor og kjør til alt er blandet. Spe med olje til en passe tykk pesto. smak pestoen til.

    Server nylaget pesto til kokt pasta - gjerne tortellini. Dryss på revet parmesan og server. Pynt med noen basilikumblader.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g fersk tortellini
  • Pesto:
  • dl frisk basilikum
  • ¼ ts salt
  • ½ ts nykvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss finhakkede pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • dl nyrevet parmesan

Fremgangsmåte

  • Rist pinjekjernene gylne i en varm panne. Det fremhever smaken.

    Bland alt unntatt oljen i en foodprosessor og kjør til alt er blandet. Spe med olje til en passe tykk pesto. smak pestoen til.

    Server nylaget pesto til kokt pasta - gjerne tortellini. Dryss på revet parmesan og server. Pynt med noen basilikumblader.