Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og ha i couscous. Trekk kjelen av varmen og la det svelle. Skjær grønnsakene i biter og ha dem i couscousen sammen med krydder. Smak til med litt olivenolje. Hakk koriander og dryss over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl vann
  • 2 dl couscous
  • ½ stk slangeagurk
  • 6 stk rød cherrytomat
  • 10 stk sukkererter
  • 1 ts malt spisskummen
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • 3 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og ha i couscous. Trekk kjelen av varmen og la det svelle. Skjær grønnsakene i biter og ha dem i couscousen sammen med krydder. Smak til med litt olivenolje. Hakk koriander og dryss over.