Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i pene, like store biter.

     

    Varm opp oljen i en wok og tilsett grønnsakene og salatbønnene. Wok i 2-3 minutter.

     

    Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø, og bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt.

     

    Server woken umiddelbart, gjerne med nudler.

     

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 150 g pak choy
  • 1 stk gulrot i strimler
  • 100 g blomkål i små buketter
  • 100 g brokkoli i små buketter
  • 1 stk grønn paprika i strimler eller staver
  • 1 stk gul paprika i strimler eller staver
  • 150 g sukkererter - snittet
  • 100 g frisk babymais hele eller i biter
  • 4 stk grønn frisk asparges i biter
  • 1 stk snittet rødløk
  • 1 boks salatbønner
  • 2 ss sesamolje
  • 2 båt presset hvitløk
  • 2 dl teriyakisaus
  • 2 ss sesamfrø
  • 100 g bønnespirer
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i pene, like store biter.

     

    Varm opp oljen i en wok og tilsett grønnsakene og salatbønnene. Wok i 2-3 minutter.

     

    Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø, og bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt.

     

    Server woken umiddelbart, gjerne med nudler.